SUSi
~~ NAAR EEN DUURZAME & GEZONDE SAMENLEVING
Mijn titel
Start van Pioneers into Practice programma 2014

Maandag 24 maart gaat het Pioneers into Practice* programma 2014 van start met een Train-the-trainers event. Tijdens deze bijeenkomst komen coaches van 6 regio's in Europa bij elkaar voor een 'transitie training'. Zij staan allemaal voor de uitdaging om in 2014 weer een nieuwe groep pioniers te begeleiden die werken aan de transitie naar een 'low-carbon economy'. Ook dit jaar zal ik in de Italiaanse regio Emilia Romagna een aantal workshops geven. Dit jaar staat echter in het teken van overdragen en borgen van de transitiekennis & tools bij de regionale coaches. Het Train-the-trainers event is hierin een belangrijke eerste stap!

*Pioneers into Practice is onderdeel van het Europese Climate KIC programma. Zie: http://www.climate-kic.org/for-students/professional-education/

 

 

 

 

 

Publicaties

Twitter