SUSi
~~ NAAR EEN DUURZAME & GEZONDE SAMENLEVING
Mijn titel
Tijdelijke versterking van STG/HMF: zorgnetwerk voor toekomstverkenning, strategieontwikkeling en zorginnovatie

Het afgelopen jaar heeft SUSi kennisgemaakt met Stichting Toekomstverkenningen Gezondheidszorg / Health Management Forum (STG/HMF), o.a. in een kleine rol op het netwerkdiner van 16 april (zie bovenstaande foto!) en in verkennende gesprekken over koplopers in de zorg.  

Vanaf 1 maart 2013 zal Suzanne van den Bosch (naast haar werk voor SUSi) het team van STG/HMF tijdelijk versterken. STG/HMF ondersteunt de deelnemers van hun zorgnetwerk bij visie- en strategieontwikkeling en bij het gezamenlijk verkennen van nieuwe trends in de gezondheidszorg.

Er staan al een groot aantal inspirerende, toekomstgerichte zorgbijeenkomsten in de STG/HMF agenda. Op 21 februari vindt de Toekomstontwerpers startsessie met het netwerk van change makers in de zorg plaats, waarbij Suzanne een korte inleiding houdt over "Koersen voor duurzame zorg in een kantelperiode". En op 18 maart krijgen de gesprekken over koplopers in de zorg een vervolg in het klankborddiner "Anders organiseren in een kantelperiode, hoe doe je dat?". Tijdens dit diner gaan zorgbestuurders (en hopelijk ook enkele genodigden uit het transitienetwerk!) in gesprek met nieuwe spelers in de zorg: koplopers die al in de toekomst werken.

 

 

 

 

 

Publicaties

Twitter